Преговорите по новите санкции срещу Русия, които Европейската комисия предложи,

...
Преговорите по новите санкции срещу Русия, които Европейската комисия предложи,
Коментари Харесай

Какво ще включват новите обсъждани санкции срещу Русия?

Преговорите по новите наказания против Русия, които Европейската комисия предложи, към момента не престават в Съвета на Европейски Съюз. Това съобщи представител на комисията. Той добави, че към този момент няма вести, които да заяви по този въпрос, съобщи Българска телеграфна агенция.

Европейска комисия предложи на 4 май нови наказания против Москва, които включват ембарго на съветския нефт, премахване на още съветски банки от системата за интернационалните разплащания SWIFT, прекъсване на излъчването на три съветски малките екрани. Предвиждат се също наказания против високопоставени съветски военнослужещи, виновни за военните закононарушения в Украйна.

По-рано през днешния ден европейското издание на уеб страницата " Политико " заяви, като се базира на европейски дипломати, че е допустимо предложенията на Европейска комисия да бъдат утвърдени скоро, като се изключи петролното ембарго, за което ще продължи да се търси нужното единогласие. В началото на седмицата висшият представител на Европейски Съюз по външната политика и сигурността Жозеп Борел съобщи, че идната седмица европейскте външни министри може да обсъдят въпроса на среща в Брюксел, в случай че до неделя посланиците на страните от Европейски Съюз не реализиран съглашение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР