По чудо няма жертви при тежката катастрофа с БМВ на

...
По чудо няма жертви при тежката катастрофа с БМВ на
Коментари Харесай

Тежка катастрофа с БМВ на Е79 край Бобошево, шофьорът бяга към гората

По знамение няма жертви при тежката злополука с БМВ на Е79 на разклона за Бобошево при Смочево, разбра Struma.com.

По знамение остана жив и продавачът на череши на разклона на Бобошево и две дами на слатинската автобусна спирка на същия разклон.

Автомобилът профучава с доста висока скорост споделиха очевидци единствено минути през пешеходната пътека където са минали децата от детската градина „ Здравец “, докарани с учебния рейс от Бобошево.

Майка чакаща детето си от детската градина Ин. Китанова показа:

“Колата профуча през село Усойка с такава гневна скорост, с газ до дупка. Ако имаше някой на пешеходната пътека щеше да го опустоши. Само минути преди този момент посрещнахме децата си,които слязоха на отсрещния тротоар от учебния рейс на Бобошево. Настръхнах!

Всички пред магазина на Усойка се уплашихме,че този водач ще убие някого по пътя си. След две минути след него профучаха и две полицейски коли, а след десетина и пожарни и коли за спешна помощ. Обадиха ни се,че колата е летяла 10м в житната равнища, отнасяйки тополите, и че лидерът е избягал. След това разбрахме, че служителите на реда са го гонили в гората и шефа на Кат Паунов го е хванал. Оказана му е помощ. Дойде още полиция ", споделя с нерешителност Китанова.

Д. Милева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР