Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко

...
Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко
Коментари Харесай

Кирил Петков след катастрофата с кола на НСО: Спирам предизборната си кампания, за да помогна на пострадалите

„ Ще спра предизборната си акция до момента в който съм сигурен, че всичко което зависи от мен с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията е направено “.

Това написа във Фейсбук водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков след, който той той се е возил. При случая, а неговата жена бе призната в болница в тежко положение. 

Петков изрече своите съболезнования към околните на умрелия. Той добави, че е приказвал персонално е приказвал с неврохирурга, съгласно който черепната контузия не заплашва живота на потърпевшата. 

„ Моите големи съболезнования на околните на умрелия водач.

Колата на НСО, с която отивахме към Варна довечера катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах единствено изкарване на въздуха, само че действително не съм потърпевш.

Бърза помощ пристигнаха доста бързо на място, както и пожарникарите, които съумяха доста професионално да разрежат колата с цел да извадят потърпевшите.
Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути съумяха да намерят лост и дружно да отворим вратите и да се стигнем до хората. Благодаря и на двамата чиновници от НСО, с които отворихме дружно вратите и бяха съответни макар, че и те бяха с някакви контузии.

Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се оправим.

Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези профилирани принадлежности, които имаха би трябвало да са в всяка пожарна кола, тъй като разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко с цел да ги осигурим!

Сега отидох и до болничното заведение, където дамата е призната сега. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната контузия наподобява незастрашаваща живота.

Моля се на Бог и другите контузии да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на шефа на болничното заведение в случай че би трябвало каквото и да е подпомагане, да имаме персонален контакт и да ми звънят когато и да е.

Медицинският личен състав в болничното заведение бяха огромни експерти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на дамата.

Искрени съболезнования на щерка му, фамилията и околните му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат потребност.

Ще спра предизборната си акция до момента в който съм сигурен, че всичко което зависи от мен с цел да оказа помощ на потърпевшите и фамилията е направено.
Благодаря за стотиците позвънявания. Бог да го елементарни индивида! “

Слави Трифонов с 13 въпроса след злополуката с кола на НСО, в която се е возил Кирил Петков

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР