Полицаи са блокирали всички улици около къщата на Венцислав Караджов.

...
Полицаи са блокирали всички улици около къщата на Венцислав Караджов.
Коментари Харесай

Полицаи обсадиха къщата на Караджов в Пловдив, казал на адвоката си, че няма какво да губи

Полицаи са блокирали всички улици към къщата на Венцислав Караджов. Районът към болница „ Каспела “ е отцепен, а тежковъоръжени служители на реда са обсадили къщата, в която бяха открити мъртви родителите му.
Прочетете още
Припомняме, че експолицаят се барикадира в къщата на родителите си, откакто през днешния ден е схванал за присъдата на Върховен касационен съд, която удостоверява, че ще лежи до живот за убийството им.

Пред TrafficNews юристът на Караджов – Зоя Тошкова удостовери, че той се е затворил в къщата в квартал „ Христо Смирненски “. Днес тя му е съобщила претекстовете на Върховен касационен съд, с която отреждат пожизнен затвор.  Мъжът е споделил на сина си, с който живее на записания адрес на домашния му арест, да не се прибира в дома си. След това е махнал гривната си и е отишъл в бащината му къща. Наскоро пък жена му го е напуснала.

Пред Тошкова Караджов споделил, че не е невъоръжен, само че не е ясно с какво оръжие разполага. Той декларирал още, че е почтен, само че нямало по какъв начин да го потвърди в тази правосъдна система. Накрая той допълнил, че няма какво да губи, както и че няма да влезе в пандиза почтен.

Той е благодарил на юриста си, като декларирал, че за него е било чест тя да го пази.

Очаквайте детайлности!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР