Представителите на четири зодиакални знака имат най-голяма склонност да съблазнят

...
Представителите на четири зодиакални знака имат най-голяма склонност да съблазнят
Коментари Харесай

4 зодии са готови да съблазнят шефа си в името на кариерата

Представителите на четири зодиакални знака имат най-голяма податливост да съблазнят човек на управителен пост в името на персоналното си кариерно израстване. Вижте кои са те съгласно астролозите:

Скорпион

Ако има зодия, която би направила всичко за реализиране на персонална полза и угаждане на свръхамбициите си, то това сигурно е зодия Скорпион. Сред сполучливите ходове, на които са способни да заложат в устрема си към върха представителите на този зодиакален знак, е и съблазняването на шефа. Някои Скорпиони са подготвени даже на невярност, с цел да натрупат точки в кариерата и оправдават постъпката си с това, че вършат това в името на богатството на фамилията си. С други думи, водени от пристрастеността си към издигане в йерархията, Скорпионите губят всевъзможни угризения и задръжки.



Лъв

Лъвовете имат извънредно съществено отношение към фамилията и този факт постоянно ги кара да бъдат подготвени на какво ли не в името на това да дадат най-хубавото на себе си и околните си, та даже и да легнат в едно легло с шефа. Лъвовете се подготвени да преминат през огъня, с цел да създадат половинката си щастлива. Но са подготвени даже и да изневерят, с цел да реализиран покачването, към което са се устремили.

Козирог

Козирозите са извънредно виновни и работливи. Колкото и да не го понасят, те даже са подготвени да се нагърбят с каторжнически труд в името на обичаните хора. Именно поради това им качество, те са подготвени да подценен и най-висшите разбирания за морал, с цел да реализиран това, към което се стремят. Дори и това да им коства една или няколко нощи в обятията на шефа. Козирозите обаче обичат да се вживяват в функциите си и с лекост биха почнали сами да дърпат конците дотам, че да заемат поста на височайшата им половинка или най-малко да ѝ станат съучастник.

Стрелец

Хората, родени под тази зодия, не сортират средства, с цел да реализиран мечтаното. Наумят ли си нещо, те го вършат, даже това да нарани хората, които обичат. Стрелците работят със размах и не се тормозят да споделят всичко, даже то да включва детайлности и за интимната им връзка с шефа. Те имат вяра, че изграждайки близки интимни връзки с човек на управителен пост, това ще ги изстреля на върха на кариерната стълбица, само че и ще им завоюва уважението на близките.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР