ФЕНИКС (AP) — Висшият служител на Мексико в граничния град

...
ФЕНИКС (AP) — Висшият служител на Мексико в граничния град
Коментари Харесай

Мексиканските официални лица съжаляват за решението на САЩ да не повторят процеса на американския ранчо във фаталната стрелба на мексиканец

ФЕНИКС (AP) — Висшият чиновник на Мексико в граничния град Аризона Ногалес сподели във вторник, че страната му е недоволна, че прокурорите в Съединени американски щати са спечелили да съдите още веднъж американски животновъд, упрекнат в смъртоносно прострелване на мексиканец в неговия парцел.

Прокурорите имаха опция да повторят процеса против Джордж Алън Кели, 75 година, или да прекратят делото, откакто журито изпадна в задънена улица с присъда предходната седмица и съдията разгласи неточност.

„ Това ни наподобява като доста тъпо решение “, сподели мексиканският общоприет консул Маркос Морено Баез по отношение на известието ден по-рано от прокуратурата на окръг Санта Круз.

„ Ще проучим други благоприятни условия със фамилията, в това число цивилен развой “, сподели Морено, имайки поради опцията за правосъдно дело.

Кели беше упрекнат в ликвидиране втора степен при стрелбата на 30 януари 2023 година по Габриел Куен-Буитимеа, 48, който живееше навръх юг от границата в Ногалес, Мексико.

Прокурорите споделиха, че Кели бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР