Бивш републикански губернатор от Луизиана осъди Obamacare като най-лошия вид

...
Бивш републикански губернатор от Луизиана осъди Obamacare като най-лошия вид
Коментари Харесай

Губернаторът на Fmr се противопостави на нарастващите разходи на Obamacare: `Повече крон капитализъм`

Бивш републикански губернатор от Луизиана осъди Obamacare като " най-лошия тип политическа корупция ", която съгласно него е предопределена да откри доверие върху федералното държавно управление – идеология, която той също предложи, не е неповторима за опазването на здравето.

Боби Джиндал, някогашен конгресмен от Републиканската партия, който несполучливо се кандидатира за президент през 2016 година, сподели, че Obamacare е „ продадена неистина " от президента Барак Обама в ново видео за Центъра за здрава Америка на American First Policy Institute (AFPI) - акцентирайки възходящите разноски и по-малкото благоприятни условия за опазване на здравето през годините.

" Президентът Обама беше доста сладкодумен политик и доста от това, което сподели, звучеше ужасно, когато се кандидатираше за президент, когато се опитваше да премине през Obamacare, той даде някои страхотни обещания “, сподели Джиндал в изявление за Fox News Digital. „ Всичко това звучеше ужасно. Ето го казусът. Всяко едно от тези обещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР