Реал Мадрид си тръгна с 2:2 от визитата си на

...
Реал Мадрид си тръгна с 2:2 от визитата си на
Коментари Харесай

Реал си тръгна с 2:2 от визитата в Мюнхен

Реал Мадрид си потегли с 2:2 от визитата си на Байерн в Мюнхен в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига. И двата отбора изоставаха, и двата отбора водеха и в последна сметка не се победиха. Реваншът на „ Сантяго Бернабеу “ е след седмица. В другия полуфинал играят Борусия Дортмунд и ПСЖ.

Гостите откриха резултата в 24-ата минута посредством Винисиус Жуниор, който беше изведен чудесно от Тони Кроос. Защитникът Ким също сбърка, което улесни бразилеца.

В началото на втората част баварците направиха поврат с попадения на Лерой Сане в 53-ата и на Хари Кейн в 57-ата минута от дузпа. Наказателният удар беше отсъден за нарушаване на Васкес против Мусиала. Кейн пък събра 43 гола в 43 мача за във всички шампионати. Той има осем попадения и три асистенции в Шампионската лига този сезон. Това е връх за британски футболист за един сезон.

Реал стигна до равенството още веднъж посредством Винисиус, който се разписа за повторно в 83-ата минута също от дузпа. Нарушението за дузпата беше на Ким против Родриго..

„ Винаги желаеме да печелим, само че знаем, че в този шампионат не можем да пропиляваме положения, тъй като тимовете би трябвало да се възползват от възможностите, които имат. Трябва да запазим успокоение, да починем до идната седмица. Знаем, че ще дадем всичко на „ Сантяго Бернабеу “, с цел да продължим напред. Сега е време за една магическа вечер вкъщи “, сподели Винисиус.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР