Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори пред Sportal.bg за

...
Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов говори пред Sportal.bg за
Коментари Харесай

Шеф в ЦСКА 1948: Най-важното е отборът да не фалира

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов приказва пред " Sportal.bg " за действителностите в столичния клуб в изискванията на пандемията от ковид. Гьонов, който е магистър по стопански науки от университета в Падуа, изрази известни опасения пред очертаващата се стопанска картина в страната. Ето какво сподели шефът на " алените ", които са водачи във Втора лига:

Какво е финансовото положение на ЦСКА 1948 към днешна дата?
– В момента, поради изключителното състояние в България, целият клуб е пуснат в отпуск за интервал от един месец. Ние, от управлението, изцяло искрено застанахме и обяснихме обстановката на всички наши чиновници – футболисти, треньорски екип, чиновници от ДЮШ, администрация, маркетинг отдел. Искам персонално да им благодаря, защото влязоха в ситуацията на клуба и доста мъжки одобриха ограниченията, които предложихме. Всички схващат сериозността на обстановката и са съпричастни към протичащото се. Изрядни сме в заплащанията към всички наши чиновници, към страната и към всеки наш сътрудник. Нормално, ще свием доста от разноските, които имаме. В момента най-важно е клубът да оцелее, а чиновниците ни да останат живи и здрави! Имаме доста противен спомен по какъв начин ЦСКА банкрутира през 2016 година, би трябвало сега да бъдем мъдри да не се влиза в сходна обстановка.

Футболистите готвят ли се по самостоятелни стратегии?
– Да, на футболистите на ЦСКА 1948 са раздадени стратегии за самостоятелна подготовка и две системи за следене на спортни параметри. Специални часовници и GPS система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР