Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов

...
Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Вежди Рашидов присъства на откриването на учебната година на УниБИТ

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко бе формален посетител през днешния ден на тържественото разкриване на академичната образователна година на УниБИТ, оповестиха от комисията.

Церемонията се състоя навън пред Народната библиотека, в постройката на която при основаването си преди 70 години се е намирал тогавашният Държавен библиотекарски институт.

Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко поздрави проф. Стоян Денчев за изключителните му заслуги за актуалното развиване на УниБИТ и приветства ректора проф. Ирена Петева и преподавателите за приемствеността и професионализма.

Към студентите Рашидов се обърна с думите: "Истината е в знанието! Напоследък се върти една мантра, че младите и образованите са на митинга. Не зная дали е по този начин, само че през днешния ден виждам тук млади, умни, красиви, образовани деца, в чиито ръце ще е бъдещето на България. Учете се, с цел да се реализирате сполучливо, гордейте се, че сте в УниБИТ, по този начин, както аз се гордея, че съм лекар хонорис идея и почетен професор и на този Университет. Бъдещето на България е вашето бъдеще, младежи! ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР