Надявам се след тези избори да направим нещо стабилно поне

...
Надявам се след тези избори да направим нещо стабилно поне
Коментари Харесай

Бойко Борисов: След вота се надявам на поне 12 месеца стабилност

Надявам се след тези избори да създадем нещо устойчиво най-малко за още 12 месеца. Това съобщи на предизборна демонстрация в Драматичния театър " Иван Димов " в Хасково водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. За да стане това обаче, би трябвало да имаме отчетлива разлика с нашите съперници. Независимо в каква форма ще е ръководството, значимото е да сме в по-добра стартова позиция. Ние сме посочили какво можем, добави той. По думите му, цели на ГЕРБ са сигурност, влизане в еврозоната, обучение, нововъведения, просвета, спорт.

Борисов посочи, че досегашното ръководство оставя доста тежко завещание. Той разясни, че обединението е била нужна, с цел да се успокоят страната и хората, с цел да има непоклатимост. Лидерът на ГЕРБ благодари на канидатите от по-задните места в листите, " тъй като те са най-силните партийци и демонстрират същинска съпричастност към партията ".

Водачът на хасковската листа Делян Добрев прикани за безапелационна победа на вота. Претендентът за Европарламента Ева Майдел сподели, че някои неща у нас се виждат по-ясно от Брюксел.  

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР