Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов

...
Председателят на парламентарната група на Има такъв народ Тошко Йорданов
Коментари Харесай

Тошко Йорданов с първи думи за новия кандидат-премиер на ПП

Председателят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов е отчаян от номинирането на Асен Василев за правоприемник на Кирил Петков на премиерския пост. В блиц коментар пред БНТ той дефинира предлагането като " стъпка към пропадане на първия мандат ".

" Не ми се вижда като вид за кабинет. Можеха да постъпят отговорно и да си махнат персоналното его. Ако има задоволително специалисти, както настояват, измежду тях има хора, които биха били доста по-приемливи. Така че, съгласно мен, това е техен ход към пропадане на първия мандат ", сподели Тошко Йорданов в първия коментар на представител от Има Такъв Народ.

Председателят на ПГ на Има Такъв Народ отхвърли да отговори дали биха приели мандат от президента. 

" Отговори напред не мога да дам. Да стигнем до такава степен. Нека да пристигна този миг и тогава ще отговорим ", сподели той.

По думите на Тошко Йорданов, в случай че беше препоръчан Никола Минчев, отношението на Има Такъв Народ щяло да е друго.

" Можеше да има поле за диалози и да търсим управническа формула. Ние оттеглихме доверието си от тази коалиция поради Кирил Петков и Асен Василев. Заради политиките, които организираха и поради нарушаването на съдружното съглашение от тях двамата и поради неприятна финансова политика. И в този момент по какъв начин с тях? Ако желаеха да има обикновено съдружно ръководство и да взимаме решенията дружно, трябваше да постъпят по различен метод. Тези двамата не могат да си показват да не са във властта ", заключи Йорданов. 

В отговор на въпрос дали от групата на Има Такъв Народ ще има още отцепници, той отговори, че няма визия.

" При нас хората са по-свободни, без значение дали ми харесва или не ", завъши Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР