Председателят на комисията по външни работи на Руския съвет на

...
Председателят на комисията по външни работи на Руския съвет на
Коментари Харесай

Русия: Не се намесваме в междинните избори в САЩ

Председателят на комисията по външни работи на Руския съвет на федерацията Константин Косачев съобщи във вторник, че би било необичайно да се преструва, че Русия не следи междинните избори в Съединените щати, наблягайки, че страната не се намесва.

Косачев изясни, че Русия има за цел да бъде осведомена за събитията в Съединени американски щати, само че акцентира, че " ние обаче не се намесваме, нито сме се намесвали до момента. Сигурен съм в това по простата причина, че няма смисъл да се намесваме ".

Служителят сподели още, че даже Републиканската партия да получи болшинството в Камарата на представителите на Съединени американски щати, упованието на някаква радикална смяна в политиката на Вашингтон във връзка с украинската рецесия " би било извънредно нереалистично ".

В понеделник прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер упрекна Русия, че се стреми да се намеси в междинните избори, потвърждавайки, че Белият дом работи за откриване и противопоставяне на " зловреденото въздействие на Русия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР