Този евтин трик може да съживи увехналите ви букети. Ако

...
Този евтин трик може да съживи увехналите ви букети. Ако
Коментари Харесай

Човек използва „приказката на стария съпруг“, за да съживи увиснали цветя – и струва стотинки

Този на ниска цена трик може да съживи увехналите ви букети.

Ако ви е подарен хубав букет цветя като подарък за рожден ден или за различен специфичен мотив, може да бъде обезсърчаващо да ги видите по какъв начин стартират да увяхват и да увисват единствено след няколко дни. Изглежда, че букетите в никакъв случай не устоят толкоз дълго, колкото ни се желае, само че съгласно един човек има елементарен трик, който можете да употребявате, с цел да дадете спомагателен подтик на цветята си – изключително в случай че букетът ви включва лалета.

Човекът разгласява видеоклип посредством YouTube Shorts, в който сподели, че всичко, от което се нуждаете, с цел да накарате хака да работи, са няколко стотинки, което значи, че съветът е освен необикновено елементарен за осъществяване, само че е и доста на ниска цена.

В a видео, споделено в канала @mayaandhunter, Хънтър изясни: „ И по този начин, чух приказката на един остарял брачен партньор, че в случай че поставите стотинки на дъното на вазата си, в която има увиснали лалета, след няколко часа те ще се оправят. Очевидно е нещо за медта в стотинките, която...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР