Ако живеете в жилищна сграда, ще знаете много добре, че

...
Ако живеете в жилищна сграда, ще знаете много добре, че
Коментари Харесай

`Имам нужда от помощ с моите съседи от ада – те няма да спрат един досаден навик`

Ако живеете в жилищна постройка, ще знаете доста добре, че методът, по който вашите съседи се държат всекидневно може да има директно влияние върху вас - само че бихте ли се изправили против тях, в случай че имат скучен табиет?

Един омръзнал хазаин сподели, че има причина да има вяра, че техният комшия „ съзнателно “ се пробва да ги раздразни, като сякаш тропа из жилището им, а не просто общоприети ежедневни звуци. „ Това продължава от месеци, задоволителен модел, с цел да допускам, че държанието в действителност е съзнателно, а не просто естествен жив звук “, възмутиха се те.

Те бяха оставени да се чудят по какъв начин могат да се оправят с казуса, когато написаха обява във форума на Reddit „ Neighbours From Hell “. Те написаха: „ И преди съм писал за този комшия. Смятам, че моите съседи от горния етаж съзнателно тропат и скърцат по пода, до момента в който правя действия из жилището.

„ Говорим по телефона? тракам. Миене на чинии? тракам. Почистване? тракам. Готвя вечеря? тракам. Това продължава от месеци, задоволителен модел,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР