Съпругата на Борислав Михайлов - Мария Петрова, си подари малко

...
Съпругата на Борислав Михайлов - Мария Петрова, си подари малко
Коментари Харесай

Жената на Боби М. избяга в Америка

Съпругата на Борислав Михайлов - Мария Петрова, си подари малко бягство от всекидневието. Трикратната международна шампионка по художествена гимнастика отпътува за Америка, написа България Днес. Вицепрезидентът на федерацията е в Ню Йорк. Там Петрова е на посетители на щерка си Елинор. Наследничката на именитите вратар и гимнастичка следваше интернационалните връзки в Североизточния университет в Бостън. Сега се е преместила в огромната ябълка. Петрова е при щерка си от предходната сряда. Още в първия си ден съумя да посети някой от забележителностите. Сред тях бе и Бруклинският мост. Вечерта дружно с Елинор се поглезиха в изтънчен ресторант.

„ Мама, мама, най-хубавата мама е в града “, написа дъщерята на Мария под фотография от заведението. След това двете продължиха с обиколката на Ню Йорк. През деня посещават забележителностите, а вечер се любуват на определени заведения. Майка и щерка споделят фотоси от приключенията си. От тях проличава, че брачната половинка на Борислав Михайлов към момента не е стигнала до Статуята на свободата. Петрова най-вероятно ще остане в Америка до началото на другата седмица, употребена паузата от интернационалните надпревари на гимнастичките ни преди европейското състезание в Будапеща.

Петрова съвсем несъмнено ще пътува с отбора ни за него. Шампионатът на Стария континент е от 22 до 26 май. След това първоначално юни родният й град Пловдив ще одобри 10-ото издание на издание на интернационалния шампионат по „ Тракия Къп ”, Приз „ Мария Петрова ”. Надпреварата ще се състои от 7 до 9 юни.

Приз „ Мария Петрова ” ще бъде връчен на победителките в многобоя при девойки старша възраст и дами персонално от трикратната международна шампионка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР