Отдаден“ комарджия, който си мечтаеше за последна печалба в Лас

...
Отдаден“ комарджия, който си мечтаеше за последна печалба в Лас
Коментари Харесай

„Отдаден“ комарджия спринтира до местата за заминаване на летището в Лас Вегас, търсейки последен залог

„ Отдаден “ комарджия, който си мечтаеше за последна облага в Лас Вегас, беше видян да спринтира за слот машина на летището.

Кадри от интернационалното летище Хари Рийд в Лас Вегас, Съединени американски щати, демонстрират мъж, който тича към светилището от цветни хазартни машини в центъра на чакалнята за заминаващи. Видео в Snapchat на летовника демонстрира по какъв начин той хвърля чантата си на пода и скача на седалката, до момента в който залага на последните слотове на излизане от Вегас.

Потребителите на Twitter/X откриха обявата за близка защото си спомняха по какъв начин бързаха към игралните автомати и губеха от личните си залози. Хиляди отговори скоро заляха туита, като някои шеговито похвалиха индивида за неговата „ отдаденост “.

Един консуматор написа: „ Той мечтаеше за този миг от месеци. Оставете го да се забавлява. “ Друг добави: „ Лол, той несъмнено преди малко видя, че някой е оставил малко заеми там или нещо сходно. “ Но до момента в който някои виждаха по-светлата страна на видеото, други се притесняваха, че пока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР