Председателят на Камарата на представителите – Нанси Пелоси от Демократическата

...
Председателят на Камарата на представителите – Нанси Пелоси от Демократическата
Коментари Харесай

Демократите празнуват! Пелоси вече определи Байдън като избрания президент

Председателят на Камарата на представителите – Нанси Пелоси от Демократическата партия, към този момент дефинира претендента за Белия Дом Джо Байдън като „ определения президент “.

По-рано президентът Доналд Тръмп разгласи, че той е спечелил изборите, като досега няма публично разгласен победител.

Пред кореспонденти Пелоси съобщи, че е „ благополучен ден “ за страната, тъй като Байдън е решен да сплоти хората. Нанси Пелоси също по този начин сподели, че отрицателното влияние върху многочислените проблеми в страната, за които се твърди, че се дължат на администрацията на Тръмп, може да бъде заличено, само че акцентира, че процесът ще отнеме време.

По време на конференция Пелоси акцентира, че е нужна доста работа за възвръщане на доверието на обществото към държавните чиновници, само че също по този начин и за понижаване на неравенството в приходите, като отбелязва, че единственият метод да се направи това е " всички страни да седнат на масата ".

" Хората са загрижени за опасността за техните работни места от технологиите, от търговията и от новодошлите в нашата страна. Трябва да им потвърдим, че това не е игра с нулев резултат ", заключи Пелоси.

Междувременно от щаба на президента Тръмп упорстват, без доказателства, че има измами и желаят съдът да се намеси.

Сега упованията са за оповестяване на крайни резултати от Пенсилвания. При победа на Байдън в щата той ще има задоволително електорални гласове да бъде определен за президент. Водеща позиция на претендента на демократите има в Джорджия, където поради околните резултати ще има наново броене на гласовете.

Официални лица се пробват да внесат изясненост и най-много увещание у нацията, че процесите, които протичат, са съобразени с демократичните принцип в страната.

Лидерът на републиканците в Сената Мич Маконъл застана зад концепцията да не се пречи на естественото протичане на изборния развой.

Онлайн Маконъл повтори апела на Тръмп да не се броят незаконно подадени гласове, само че се въздържа от промотиране на консипративни теории от президента за широкоразпространена машинация.

Междувременно топ икономическият консултант на Белия Дом Лари Къдлоу увери, че ще има „ спокойно предаване на властта “, в случай че Тръмп загуби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР