Защитаващият титлата си Даниил Медведев се класира за третия кръг

...
Защитаващият титлата си Даниил Медведев се класира за третия кръг
Коментари Харесай

Даниил Медведев продължава защитата на титлата си на турнира ATP 1000 в Рим

Защитаващият купата си Даниил Медведев се класира за третия кръг на шампионата на клей от сериите Мастърс 1000 в Рим.

Поставеният под номер 2 в схемата руснак надви над британеца Джак Дрейпър със 7:5, 6:4. Мачът беше изпълнен с пробиви, само че Медведев съумя да го измъкне посредством по-големия си опит.

В идващия кръг той ще има за противник сърбина Хамад Меджедович.

Напред в Рим продължава и Стефанос Циципас. Гръкът победи с 6:7(1), 6:4, 6:4 германеца Ян-Ленард Щруф в най-качествения мач за деня.

Циципас изгуби откриващия сет след тайбрек, след което потроши една от ракетите си и това очевидно го освободи психически. До края на мача той бе съвсем непогрешим и не даде самодейността на Щруф.

За място на осминафиналите Циципас ще спори с британеца Камерън Нори, който в профил испанеца Хауме Мунар след 6:3, 1:6, 6:3.

Финалистът от Мастърса в Мадрид Феликс Оже-Алиасим затвърди положителната си форма с победа над нидерландеца Ботик ван де Зандсхулп с 6:1, 7:6(6) и също се класира за третия кръг.

Канадецът нямаше проблеми в първия сет, само че във втория трябваше да обръща закъснение от 1:5 гейма. Той отрази и два сетбола, преди в тайбрека да завоюва с 8:6 точки.

Следващият противник на номер 20 в схемата Оже-Алиасим ще бъде номер 9 Алекс Де Минор от Австралия, който за 90 минути отстрани испанеца Роберто Карбайес Баена с 6:3, 6:2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР