Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния

...
Тодор Байчев призова симпатизантите на БСП към активност в изборния
Коментари Харесай

Кандидатите за депутати на БСП в Айтос: Активността на хората в момента е най-важният фактор за успех

Тодор Байчев прикани симпатизантите на Българска социалистическа партия към интензивност в изборния ден и поддръжка с бюлетина номер 24

Кандидати за народни представители от Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ от Втори МИР-Бургас за идните избори, организираха среща-разговор с симпаризанти и деятели в Айтос. На нея те показаха акценти от предизборната стратегия на социалистите и разясниха тематики, свързани с настоящата политическа конюнктура в страната.

Домакин на срещата беше Милена Куртова-Радева, която е на пета позиция в листата на обединението. Тя показа претендентите за депутати, поздрави присъстващите и им благодари за покрепата.

„ Нека да заложим на тези, които знаят, могат, желаят и най-много имат реализирано нещо зад тила си. Младостта не е недостатък, само че тя е обвързвана с липса на витален и професионален опит “, беше безапелационен в своето изявление регионалният ръководител на Българска социалистическа партия в Бургас Тодор Байчев, който заема второ място в листата. Той прикани симпатизантите на Българска социалистическа партия към интензивност в изборния ден и поддръжка с бюлетина номер 24.

Общинският ръководител на партията в Бургас инж. Паруш Парушев, трети в листата акцентира, че Българска социалистическа партия в никакъв случай не е разочаровала своите последователи, влизайки в сглобки и увери, че за напред ще бъде по този начин.

„ Онова, което сме дали обещание, постоянно сме го изпълнявали “, подсети той и изрази убеденост, че с деклерираната от хората досега поддръжка, чака положителни резултати на изборите.

Атанас Маринов, на шестнадесето място в листата насочи молба към гласоподавателите, в оставащото до деня на вота време, всеки добре да намерения какъв ще бъде неговия избор. По думите му интензивността на хората сега е най-важният фактор за триумф.

В срещата участваха още Милка Донева, на двадесет и втора позиция и инж. Живко Господинов, двадесет и пети. Те също откроиха проблеми, които Българска социалистическа партия е сложила за разрешаване на дневен ред и се включиха в полемиката, отговаряйки на настоящи въпроси.

Срещата продължи под формата на отворен разговор, по време на който бяха коментирани национални и районни тематики.


 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР