Треньорът на Валентина Георгиева Филип Янев остана изключително доволен от

...
Треньорът на Валентина Георгиева Филип Янев остана изключително доволен от
Коментари Харесай

Филип Янев пред БНТ: Сезонът върви прекрасно, доволен съм

Треньорът на Валентина Георгиева Филип Янев остана извънредно удовлетворен от извоювания . Пред Българска национална телевизия Янев показа, че сезонът за Георгиева за момента се развива прелестно.

„ Сезонът върви прелестно, по-добро развиване на нещата няма по какъв начин да желаеме. Много съм удовлетворен. И двата дни Валентина се оправи доста добре на прескоците си. Много съм удовлетворен, че съумя да си пусне затруднения втори прескок “, разяснява Янев пред Българска национална телевизия.

„ Пред родна аудитория е много по-отговорно, желаеме да зарадваме българската аудитория с положителни резултати, напрежението е също толкоз огромно, колкото и на по-големите конгреси “, добави Янев.

Относно идното присъединяване на Олимпийските игри в Париж, Янев сподели следното:

„ Вероятно Валентина Георгиева ще скача тези прескоци в Париж, има запас, още малко може да се поизчисти механически и да се търсят по-добри приземявания особено на първия прескок. Независимо че са Олимпийски игри, тя би трябвало да го одобри като следващото съревнование, да подходи отговорно и да се опита да смъкна напрежението от себе си “, безапелационен е Янев.

Преките излъчвания по Българска национална телевизия 2 започват в 14:00 часа!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР