Бебе е родено с цепнатина на устната и небцето на

...
Бебе е родено с цепнатина на устната и небцето на
Коментари Харесай

Мама каза, че е била „жестока“, защото е родила сина си с тежка цепнатина на устната

Бебе е родено с пролука на устната и небцето на Тесиер, положение, което се предизвиква от тъканите на лицето, които не са се съединили вярно по време на развиването.

Това остави Зак Коутс, в този момент на 18 години, със съществено обезобразяване на лицето от страната на карането и той нямаше клепач, което го остави кьорав с дясното око. Майка, Джоан Литгоу-Франк, на 58 години, беше „ шокирана “, когато за първи път видя сина си, само че го възпита да одобри разликите си. Зак е претърпял 16 интервенции, с цел да помогне за реструктурирането на лицето му и в този момент е благополучен и здрав 18-годишен юноша, който се надява да отиде в университет, с цел да учи кино продуциране през септември.

Зак, който е живял в Кипър от 17 години, се справяше с погледи и мнения, като да вземем за пример да бъде именуван „ страшилище “, само че той не остави разликата да го задържи. Джоан, рецепционистка на ненапълно работно време, живееща във Фарингдън, Оксфордшър, сподели: „ Първоначалната ми реакция беше шокирана от степента на това. Беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР