Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер

...
Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Все още не е налице шестият пакет от санкции срещу Русия


Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е съобщи в понеделник, че шестият пакет от наказания против Русия " към момента не е налице ", оповестява Ройтерс, представена от БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5664
Тя също по този начин уточни пред кореспонденти преди началото на лидерската среща на Европейски Съюз, че не чака съглашение за ембарго по отношение на съветския нефт да бъде реализирано в идващите 48 часа сред всички страни членки на Съюза.

Проблемът обаче би трябвало да бъде решен по-късно, добави фон дер Лайен: " Работихме доста интензивно и сполучливо във връзка с досегашните пет пакета от наказания. Никога не е било елементарно, в този момент същото се отнася и за шестия пакет. Комисията и френското председателство на Европейски Съюз работиха интензивно през последните дни, с цел да продължим напред по този пакет. Все още не сме стигнали до съглашение, само че то сигурно е узряло. Очакванията ми обаче са ниски, че ще бъде открито решение в идващите 48 часа, само че съм уверена, че по-късно ще има опция. Като цяло, моят апел е доста явен към всички страни членки - имаме един ключ към триумфа и това е солидарността с Украйна и единството на Европейския съюз ", означи ръководителят на Европейска комисия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР