Предложенията за изменения на Конституцията са абсолютен позор и подигравка

...
Предложенията за изменения на Конституцията са абсолютен позор и подигравка
Коментари Харесай

Руди Гела: Христо Иванов казва, че не е корумпиран, но говори като купен

" Предложенията за промени на Конституцията са безспорен срам и насмешка с българското общество! Имам чувството, че се намирам на кръжок по демократични политики и асимилиране на грантове. За похлупак на всичко, " демократите " от ПП-ДБ, се оказаха най-големите сатрапи и цензури на свободното слово, забранявайки директното лъчение на дебатите по Българска национална телевизия на най-важния закон Конституцията на Република България! Срам и срам! ", съобщи Радостин Василев - самостоятелен претендент за кмет на София.

Юристът показа още по тематиката с конституцията на България и възможните промени.

" Конституционните промени са безспорен безпорядък, който прилича терминологично по юридическа техника и по цялостна невнятност всички законопроекти, свързани с " Продължаваме Промяната " - " Демократична България " в този парламент. Наподобяват терминологията на законопроекта за интимната връзка, на тези законопроекти, на които за трети път ще се постанова да вършим ремонти ", написа още юристът в профила си в обществената мрежа Facebook.

" Христо Иванов приказва за Европейски Съюз в спор за нашата конституция. Няма никакво значение какво мисли Европейски Съюз за нашата конституция. Христо Иванов споделя, че не е подкупен, само че с дейностите, които прави, наподобява като непосредствено платен човек - за какво да корумпират някого, който имат? ", съобщи някогашният министър на спорта.

" Има 50 мнения за законопроекта, от които няма нито едно позитивно, всички са унищожителни. Половината текстове са от компетентността на Велико национално заседание, а другата половина са противоконституционни. Разделянето на Висш съдебен съвет на два съвета е голяма неточност, регулаторните органи би трябвало да са уредени в закон, а не в конституцията. Коалиция ГЕПИ намества по подобен жесток метод толкоз разнообразни органи за длъжностен министър председател, че не съм сигурен дали може да действа една страна по този метод, в случай че се стигне до служебно държавно управление. Оставка! ", приключи Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР