При закрити врата в Бургаския съд трябваше да се гледа

...
При закрити врата в Бургаския съд трябваше да се гледа
Коментари Харесай

Габриела оспорва бащинството на Велико Минков, отложиха делото

При закрити врата в Бургаския съд трябваше да се гледа делото за бащинство на някогашния народен представител Велико Минков, който след ДНК експертиза се оказа биологичния татко на бебето на Габриела Славова, упрекната за убийството на брачна половинка си Пейо Пеев. 



Заради подаден иск от страна на майката обаче делото беше отсрочено. Минков съобщи в съда, че упорства да отглежда сина си. „ ДНК експертизата потвърди изрично, че аз съм бащата и при създалите се условия мисля, че това е най-хубавото за детето. От както е излязла експертизата се грижа за него, храня си го, окъпвам си го, замайвам си го ", съобщи той.

Майка му Атанаска Минкова сподели, че не е виждала внучето си. „ Естествено, че доста мъчно претърпяваме тези месеци, през които то ни е липсвало ", уточни тя.

В съда в Бургас като очевидец дойде и бащата на убития Пейо Пеев. В момента той и брачната половинка му отглеждат двете деца на Габриела Славова. " Аз не извършвам кражба деца. Заради това дете убиха сина ми. То се усеща съвършено - пораства, усмихва се, вика, като всяко едно ", сподели Орлин Пеев.

Според мен законът би трябвало да се промени, с цел да няма съмнения нито един съд да постанови своевременни ограничения в полза на детето. Ако някой се съмнява, че най-добре е за него в съответната обстановка да го гледа родният му татко, дано каже нещо друго от това ", сподели юристът на Велико Минков - Пламен Борисов.

Велико прикани Габриела да му даде опция самичък да отглежда детето си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР