Преди половин век семейството на Путин могло да си позволи

...
Преди половин век семейството на Путин могло да си позволи
Коментари Харесай

Путин в откровено интервю: Не живеехме богато

Преди половин век фамилията на Путин могло да си разреши пазаруването на тв приемник, с цел да гледа хокейните мачове на руския тим.

Това показа самият той в огромно изявление за стратегия „ Время “, която на 1 януари навърши 50 години.

Путин: Митът за ръчното ръководство на Русия е мощно пресилен

ВИЖТЕ ПРОМЯНАТА В ИМИДЖА НА ПУТИН В СНИМКИ

Потвърждение за дребната щерка на Путин

„ Не живеехме богато, само че имахме тв приемник. У нас и у нашите съседи. Дори и ние, моите родители, които живееха от заплата до заплата, а постоянно взимаха и заеми, въпреки всичко можеха да си разрешат пазаруването на тв приемник “, сподели Путин. По думите му обаче цялото семейство рядко сядало пред екрана.

На въпроса кое събитие отпреди 50 години е останало в паметта му той отговори: „ появяването в нашето небе... на свръхзвуковия пътнически аероплан Ту-144. Тогава беше нещо невъобразимо “.

От спортните събития той си спомни „ известната хокейна серия от 1972 година Русия-Канада “. „ Майка ми беше се запалила... Помня... Ето това беше гледано от цялото ни семейство “.

Путин призна, че не мисли за своята роля в историята . „ Изобщо не мисля за това, тъй като в случай че стартира да мисля, извинете ме за израза, може да си вирна носа... Просто би трябвало да се работи, както би трябвало “.

Той показа, че обича да чете исторически книги в свободното си време, въпреки че на процедура няма такова.

„ Обичам да чета история. Понеже съм в ситуацията, в което съм сега, постоянно ми се желало да схвана, по какъв начин един или различен началник, първият началник естествено, е мислил при вземането на решение в съответна обстановка, какво е желал да получи и какво се е получило. И стигнах до мисълта, че аз от тази позиция правя оценка историята и събитията от минали години или минали епохи, обичам го това, доста го обичам “, уточни президентът на Русия.

Той съобщи, че още преди да стане държавен глава, привикнал да бъде под публично наблюдаване , само че не обича доста да се появява на телевизионния екран.

Путин не уточни по кое време за пръв път се е появил в телевизионните вести. „ Работейки още в Петербург... започнах да давам изявленията, започнах да се срещам с публицисти “.

„ Въпросът не е в това дали са ме напрягали или не. Работата е, че преди този момент не беше част от моя живот. Напротив аз постоянно се стараех да бъда малко по този начин непубличен човек “, разясни Путин.

Руският президент е безапелационен, че медийното внимание не го е предиздвикало да промени нищо в живота си.

„ Що се отнася до телевизионните камери, до работата с камерите, за мен това постоянно е било... не мога да кажа непоносимо. Не, това би било прекомерно. Но беше неприятно знаете ли какво? Това, което за вас е естествено. Това гримът и прочие. Ето точно това постоянно е предизвиквало и до момента провокира някакъв вътрешен митинг и неприемане “, добави Путин.

Президент России Владимир Путин выступил в прямом эфире программы «Время» на Первом канале. pic.twitter.com/HIthp3MiH5
— ГоворитРоссия (@russiaspeaks) January 1, 2018
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР