Преди да влезе в хитовия формат Фермата влюбеният футболист Алек

...
Преди да влезе в хитовия формат Фермата влюбеният футболист Алек
Коментари Харесай

Алек от „Фермата” има гадже навън?

Преди да влезе в хитовия формат „ Фермата ” влюбеният футболист Алек е бил ухажор с по-възрастна жена с деца. В прям диалог сред Валерия , Станислав и Алек, футболистът показа, че е имал секрети полови връзки с обвързана жена.

Явно историите сред новоизлюпената в шоуто двойка Валерия и Алек са доста сходни, поради аферата на гимнастичката с високопоставеното й гадже, което я крие. След като русокоската разбра тази непредвидена вест от Алек обяче, тя избухна: „ Аз това не го схващам за обикновено! ”. Валерия се тормози, че се намесва в непознати заплетени връзки и може да остане засегната и да нарани несъзнателно сякаш някогашната държанка на Алек.

Станислав от своя стана сподели мъжка взаимност: „ А това твойто обикновено ли е, твоята тъпа история с тоя Пешо? Ти каква си била? Ти си била играчка, в случай че искаш да знаеш! “.

След всички излияния Алек още веднъж се улиса в любовни пояснения към гимнастичката. Дали нещата сред тях ще продължат и след края на предаването или той ще се върне към остарелия си живот на плейбой, към момента не е ясно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР