Правителството одобри проект на Меморандум за разбирателство между Министерството на

...
Правителството одобри проект на Меморандум за разбирателство между Министерството на
Коментари Харесай

Южнокорейският малък и среден бизнес стъпва на българския пазар

Правителството утвърди план на Меморандум за съгласие сред Министерството на стопанската система и Южнокорейската федерация на дребните и междинни предприятия.

Според документа двете страни взаимно ще поддържат непрекъснат контакт, като си дават една на друга информация, обвързвана с търговията, опциите за вложения и икономическо съдействие. Двете страни се съгласяват да предизвикват взаимния продан и съдействие сред дребния и междинен бизнес, изключително в следните области: продан на информация във връзка с политики и ограничения, подхванати от държавното управление, за поощряване на дребните и междинни предприятия, продан на опит при образуване и ръководство на дейностите по даване на услуги, даване на информация за интернет страници на съответните органи или организации, образуване на семинари, търговски панаири, изложби и други промоционални действия за усилване на обмена и съдействието сред двете договарящи се страни.

Целта е привличане на южнокорейски вложения в България и основаване на съответни бизнес контакти и партньорства сред компании от двете страни.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР