Членовете на семействата на жертвите на стрелбата в училище Uvalde

...
Членовете на семействата на жертвите на стрелбата в училище Uvalde
Коментари Харесай

Семействата на жертвите на стрелбата в училище Uvalde обявиха споразумение за 2 милиона долара с град Тексас и нови съдебни дела

Членовете на фамилиите на жертвите на стрелбата в учебно заведение Uvalde оповестиха в сряда съглашение за 2 милиона $ с град Тексас във връзка със смъртоносния протест през 2022 година Групата също по този начин сподели, че завежда правосъдни каузи против десетки чиновници на Департамента за социална сигурност на Тексас и учебния регион на Увалде.

Съобщението идва съвсем две години откакто въоръжен младеж умъртви 19 възпитаници и двама учители в началното учебно заведение Роб.. Служителите на реда убиха стрелеца в класна стая, откакто чакаха повече от час, с цел да се изправят против него, което беше мощно подложено на критика след стрелбата.

В съглашението, оповестено в сряда, град Увалде ще заплати $2 милиона за фамилиите на 17 деца, убити при стрелбата, и две деца, които оцеляха, съгласно изказване на юристите на фамилиите.

„ Провеждането на по-нататъшни правосъдни дейности против града можеше да докара Uvalde до банкрут, нещо че никое от фамилиите не се интересуваше, защото те търсят общността да се излек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР