Защо реши да се върне към активната политика и с

...
Защо реши да се върне към активната политика и с
Коментари Харесай

Миков се оплака: Манолова ни открадна паролата за TikTok

Защо реши да се върне към дейната политика и с какво " Левицата ” се раличава от останалите леви обединения – разяснява бишият ръководител на Народно събрание и някогашен министър на вътрешните работи Михаил Миков в предаването " Пресечна точка ”.

Бившият министър Михаил Миков удостовери, че ще взе участие в идните избори 2 в 1 като част от листите на " Левицата " за София и Видин.

  " 35 години десните партии преобладават ръководството на България, с дребни изключения ”, сподели претендентът за народен представител. " Десницата има по-голямо разделяне, само че това за десните партии не е необикновен проблем, тъй като при тях концепциите нямат никакво значение ”, добави той.

Според него " неолиберализмът разми политическите граници ” в страната. Това, че организациите посочват 1,4% за " Левицата ”, не тормози Миков. Той изясни, че  се отнася със състрадание към изследванията от този тип и че " има случаи, в които са били опровергавани ”.

Михаил Миков насочи и апел към Мая Манолова " да върне паролите за TikTok и Инстаграм ”, откакто при присъединението си към обединението " Солидарна България ”, ги " завлече ”. " Гонят я от 2-3 дни – не ги дава ”, разясни претендентът на " Левицата ”.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР