Правителството очаквано обяви налагането на по-строги мерки за ограничаването на

...
Правителството очаквано обяви налагането на по-строги мерки за ограничаването на
Коментари Харесай

Правителството обяви мек локдаун до Коледа

Правителството предстоящо разгласи налагането на по-строги ограничения за ограничението на епидемията, които ще са в действие от петък (27 ноември) и ще важат до 21 декември в това число.

Мерките могат да се дефинират като мек локдаун. Забраняват се присъствените занятия в учебните заведения, университетите, детските градини и яслите, всички обучителни центрове, частните детски клубове, както и на практика всички публични мероприятия.

Прекратяват се всевъзможни културни и развлекателни събития. Изключения се позволява за театрите, които ще работят при 30% от потенциала им и наложителни маски.

Затварят фитнесите, всички заведения, в това число заведения за хранене, кафенета, питейни заведения и други. Допустима е доставката на храна по къщите. Затварят казината и игралните зали.

Молове също ще бъдат затворени, като се изключи редица магазини, които са ситуирани в тях – хранителни магазини, банки, застрахователни офиси, зоомагазини, офиси за заплащания и офисите на комуналните оператори. Забранява се груповия туризъм.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР