Митничари откриха хероин за над 1 000 000 лева на

...
Митничари откриха хероин за над 1 000 000 лева на
Коментари Харесай

Митничари откриха над 6 кг хероин на Капитан Андреево

Митничари откриха хероин за над 1 000 000 лв. на Министерство на правосъдието Капитан Андреево при инспекция на лек автомобил, влизащ в страната от Турция.

Проверката е част от общите дейности против контрабандата с присъединяване на чиновници на Агенция " Митници ", Групово дело " Борба с проведената престъпност ", Групово дело " Гранична полиция " и Национална организация за приходите.
На 26.05.2024 година идва лек автомобил „ Фолксваген “ с българска регистрация. В автомобила, ръководен от 24-годишна жена, пътувал и мъж на 41 години, български жители. Превозното средство е селектирано за щателна митническа инспекция от екип на отдел " Борба с наркотрафика ".
В хода на контролните дейности, след ремонт на задните гуми на автомобила, във фабричните кухини на праговете, митническите чиновници откриват общо 24 пакета, съдържащи бежово прахообразно вещество. При полевия наркотест веществото реагирало на хероин. Общото бруто тегло на арестувания опиат е 6,120 кг на стойност 1 028 160 лв., оценен за потребностите на съдопроизводството, оповестиха от митниците.
По случая е формирано досъдебно произвеждане от проверяващ митнически контрольор под надзора на Окръжна прокуратура –Хасково. На мъжа е повдигнато обвиняване за закононарушение по Наказателния кодекс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР