Правителството на Борисов използва кризата за далавери. Това заяви лидерът

...
Правителството на Борисов използва кризата за далавери. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова обвинява правителството в далавера

Правителството на Борисов употребява рецесията за далавери. Това съобщи водачът на опозицията Корнелия Нинова в обществената мрежа Facebook.

" Уважаеми българи, до момента в който ви облъчват с ежедневни пиар акции, ръководещите ще не престават да крадат вашите пари . Използват рецесията и страховете ви за далавери. И маскират грабежа като антикризисни ограничения ", написа Нинова.

Тя показва като една от далаверите увеличение капитала на Българската банка за развиване (ББР) със 700 млн. лева за помощ на дребния и междинен бизнес и излязлата информация, че от тази банка е финансирана колекторска компания със 75 млн. лева . Самата компания за събиране на вземания била отчела доходи от 2000 лева годишно.

Иронично Нинова твърди, че сходно финансиране на компания за събиране на заеми е принос в международната икономическа просвета и процедура . Тя укорява политиката на финансовата институция, че от банка на дребния бизнес в банка на олигарсите.

Държавният запас, т.е. вашите пари се изливат в техните джобове под вещото " ръководство " на Борисов, споделя соцводачът и предлага опция: слагане предел на заема за една компания - да вземем за пример един милион (след диалози с дребния и междинен бизнес какъв предел би им бил полезен).

Определяне на критерии за кандидатстване единствено за дребен и междинен бизнес и единствено за българско произвеждане , акцентира Нинова. Според нея в този момент е моментът да се влага в родното, стига задачата е да се прави стопанска система, а не спекулация.

Тя акцентира, че в целия свят в този момент виновните държавници подтикват националните си стопански системи. Неслучайно и Европейската комисия промени критериите за държавна помощ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР