Правилното разчитане на езика на тялото може да ни позволи

...
Правилното разчитане на езика на тялото може да ни позволи
Коментари Харесай

Как да разберем, че ни лъжат чрез езика на тялото

Правилното разчитане на езика на тялото може да ни разреши да разберем дали индивидът, с който споделяме, ни лъже. Физическите и прочувствените реакции на човешкото тяло са идентични за всички хора. Все отново има няколко неща, на които би трябвало да обърнем особено внимание, в случай че желаеме да сме сигурни, че нашият събеседник споделя истината. Марк Боутън е дълготраен сътрудник във ФБР, който специализира точно в тази сфера.

Пред BusinessInsider той показа кои са главните знаци, че даден човек лъже. Много постоянно хората, които го вършат, потриват ръцете си или пък си играят с пръстен, гривна или часовник. Ако ги въртят към пръста или китката, това е знак, че не споделят истината.
 В гръцките икони Св. Димитър побеждава българския цар Калоян 26 окт 2022 | " Отсам в ъгъла са иконите. Най-важната е св. Харалампий, тъй като надвивал на чумата, но турците му извадили...
Друг фактор от езика на тялото, който издава, че някой лъже, е почесването по врата. Боутън поучава да обърнем внимание дали събеседника ни постоянно търка дланите върху панталоните си. Лъжците нормално играят с косата си или се вършат, че почистват с ръка облеклата си.

Хората, които лъжат, кръстосват краката си в коленете и по-късно в глезените. Кръстосването на ръцете пред гърдите също е фактор, който издава, че човек не споделя истината. Учестеното дишане и честото прикриване на брадичката с ръка, както и странните придвижвания с ръцете могат да ви подскажат, че събеседникът ви не е откровен с вас. Нервното потребление на химикалка или слагането ѝ в устата също са признаци на неистина. В случай че индивидът против вас прави множеството от тези дано - бъдете сигурни, че крие нещо от вас.

Във видеото ще откриете още сходни сигнали.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР