Семейството на Джовани Перниче се изказа в подкрепа на професионалния

...
Семейството на Джовани Перниче се изказа в подкрепа на професионалния
Коментари Харесай

Семейството на Джовани Перниче се изказа в подкрепа на звездата на Strictly на фона на обвиненията в злоупотреба

Семейството на Джовани Перниче се изрече в поддръжка на професионалния танцьор на Strictly Come Dancing на фона на обвинявания в " корист ".

Наскоро беше обявено, че 33-годишната танцьорка е напуснала танцовото съревнование след девет години в шоуто. Съобщава се, че BBC " доста желае " да задържи италианския танцьор, който е замесен в несъгласия по отношение на хипотетичния му сложен жанр на трениране с някогашни звездни сътрудници, в това число актрисата Аманда Абингтън.

Изтекла вътрешна записка обиколи кръговете и не включваше името на Джовани измежду тазгодишния лист с професионални танцьори, подхранвайки спекулациите за неговото овакантяване. Беше казано, че той е изправен пред правосъдни дейности от трима някогашни сътрудници на Strictly след обвинявания, до момента в който съгласно известията шефовете на BBC са почнали лично вътрешно следствие.

На фона на разногласието Джовани излезе с изказване, в което отхвърля всевъзможни догатки за „ корист или заплашително държание ". Тази седмиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР