Принцеса Даяна продължава да е образ за пример не само

...
Принцеса Даяна продължава да е образ за пример не само
Коментари Харесай

Лейди Кити Спенсър и рядката поява на племенницата на принцеса Даяна с двете й сестри

Принцеса Даяна продължава да е облик за образец освен за съпругите на двамата си сина. Елегантността на починалата лейди Ди е наследена и от племенничките й лейди Кити, Амелия и Елиза Спенсър.
 Меган Маркъл като принцеса Даяна - инцидентни ли са приликите
Меган Маркъл като принцеса Даяна - инцидентни ли са приликите

Съпругата на принц Хари с забавен избор

Трите най-големи деца на братът на Даяна Чарлз Спенсър се събраха преди дни във Венеция за блестящо фешън събитие на марката Brunello Cucinelli. Трите изглеждаха зашеметяващо, като бяха облечени в сходни светли ленени костюми с панталон и сако.

33-годишната Кити, както и 31-годишните близначки Амелия и Елиза, са първи братовчедки на принц Уилям и принц Хари. Те обаче не са в изключително положителни връзки с татко си лорд Спенсър, който не участва на сватбите както на Кити, по този начин и на Амелия.

Самата лейди Кити пък съумя да изненада почитателите си, когато при започване на март тази година заяви, че е станала майка на момиченце. През 2021 година тя се омъжи за 62-годишния южноафрикански милионер Майкъл Люис.

Интересът около двойката беше огромен, като обилната женитба в Рим, както и последвалия меден месец по света. Затова и Кити Спенсър прави опит да държи персоналния си живот надалеч от камерите, пишат Tatler.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР