Той успя да спечели само пет победи във Висшата лига,

...
Той успя да спечели само пет победи във Висшата лига,
Коментари Харесай

Защо Винсент Компани е желан от Байерн Мюнхен въпреки отпадането на Бърнли

Той съумя да завоюва единствено пет победи във Висшата лига, до момента в който Бърнли изпадна, само че все пак Венсан Компани е гледан от Байерн Мюнхен.

Такива обстоятелствата наподобяват извънредно спорни, само че не и за всеки, който е виждал Kompany да работи от близко. Мажоритарният притежател и ръководител на Burnley Алън Пейс има вяра в Kompany в този момент толкоз изцяло, колкото и когато го назначи преди две години.

Pace в никакъв случай не е обмислял уволнението на Kompany, макар че Burnley, възобновен на цена от £92 милиона през лятото, прекара целия сезон в долната тройка на Висшата лига. Неговата религия в Компани единствено нараства и американецът е безапелационен, че Компани е точният човек, който може да завоюва втора промоция с Бърнли през идващия сезон.

Други клубове означиха работата, която Компани е приключил за трансформирането на Бърнли и той беше вдигнат взор от Брайтън, даже преди да уволнят Роберто Де Зерби в събота. Интересът на Байерн надвива над Брайтън, а Пейс и неговият ръб може д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР