Правилата в политиката не съществуват случайно. Те са обобщение на

...
Правилата в политиката не съществуват случайно. Те са обобщение на
Коментари Харесай

Проф. Александър Маринов: Правилата в политиката не съществуват случайно

" Правилата в политиката не съществуват инцидентно . Те са резюме на дълъг опит - позитивен и негативен. Дават огромна степен на сигурност, че в случай че бъдат спазвани, има късмет за реализиране на добър резултат ". 

Това сподели пред БНР проф. Александър Маринов, ръководител на Съвета за стратегическо развиване при президента. 



 

Според проф. Маринов поради неумелост, заради мощно самочувствие или поради манипулация  хората от Има Такъв Народ считат, че казусът с държавното управление се изчерпва с неговото избиране

" Въпросът е оттова нататък какво ". 

В предаването " Неделя 150 " той добави: 

" Не можеш да кажеш - вършим държавно управление, в случай че след една седмица не получим това, което желаеме, разтурваме го и си отиваме. Не се прави по този начин . Все отново става дума за страната, за живота на милиони хора... Става въпрос за една огромна радикална, дълбока, мъчителна смяна, която се чака от болшинството българи. Това е огромна отговорност ". 



 

По думите на проф. Александър Маринов Има Такъв Народ легитимира Българска социалистическа партия като собствен сътрудник и по този начин Българска социалистическа партия към този момент е извън чертата, която разделя статукво и антистатукво

" Очевидно работят рационално, тъй като е значимо за тях да получат форма на самопризнание за политическата си тежест на фона на две следващи и все по-тежки изборни загуби. Друг е въпросът какво ще се случва оттук нататък с едно вероятно държавно управление - с неговото приемане от обществото и с последствията от активността му ". 
Интервюто с проф. Александър Маринов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР