Позитивната черта от участието на Кирил Петков и Асен Василев

...
Позитивната черта от участието на Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

Кристиан Стефанов: Новият проект ще поддържа дневния ред на протеста жив

Позитивната линия от присъединяване на Кирил Петков и Асен Василев в изборите е, че те ще поддържат дневния ред на митинга жив. Те демонстрират, че промяната продължава. Това съобщи политологът Кристиан Стефанов в предаването “Обективно” на Телевизия Евроком.

“В същото време те не престават роенето на партиите на митинга. Това не разрешава консолидация, която да разреши изместване на модела “ГЕРБ”, добави той.

“Ляво и дясно са понятия с много флуидно значение в българския политически живот. В хода на протестната вълна те още повече изгубиха своята съответност. Петков и Василев ще бъдат припознати като носители на протестния заряд и като хора, потвърдили се, че могат да правят реформи”, уточни Стефанов.

Според политолога президентът Радев и служебното държавно управление ще се дистанцират от плана на Петков и Василев, с цел да не бъдат упрекнати в интервенция в изборите.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР