Появиха се скандални разкрития за смъртта на 39-годишния бургазлия, който

...
Появиха се скандални разкрития за смъртта на 39-годишния бургазлия, който
Коментари Харесай

Гей афера изплува в мъчителната смърт на бизнесмена Петър, издъхнал след садомазо секс

Появиха се скандални разкрития за гибелта на 39-годишния бургазлия, който умря трудно в морския град при садомазо секс. Екипът от проверяващи служители на реда и специалисти по криминалистика, работещ през днешния ден в жилищния блок „ Народен юмрук” в Бургас, се е натъкнал на типична сцена от международно известната кино лента „ 50 нюанса сиво”, в която се споделя за извратената полова връзка сред девствена студентка и правоприемник на богата американска фамилия.

В случая обаче ролята на девственицата е играл точно умрелият хазаин Петър М., написа " Флагман ".

Второ РУ-Бургас търси мъж, който е бил полов сътрудник на жертвата в извънредно разкрепостения сексуален акт от нощес. В спалнята на 6-ия етаж обзавеждането е било еротично, с усет и фикция, сходно на тайната Червена стая на основния воин от „ 50 нюанса сиво”.

39-годишният Петър М. е умрял от задушаване с топка от PVC, която се употребява вагинално или анално за стягане мускулатурата в половите органи. Топчето е било от тристепенна полова играчка, предопределена за прилагане при разгорещени моменти.

Домакинът е бил със завързани с кожени каишки китки пред тялото, с кожени каишки са били завързани и краката му – при глезените. Открит е в свита поза, с лице към коленете. Гледката е била повече от отблъскваща за естествения мъж – жертвата е била с черни сатенени прашки и ръкавели от пръстите до лактите – от черна дантела.

Правело мощно усещане скъпото обзавеждане, наситено с аксесоари от секс магазини.

IT експерти към този миг разкодират телефона на жертвата, с цел да видят кои са последните му диалози, извършени през последната нощ часове преди любовната среща.

Все още във Второ районно управление (на МВР) нямат изясненост за самоличността на съдбовния посетител. Единственото несъмнено е, че е бил мъж. Той е избягал, откакто на финала на половия акт е открил, че сътрудникът му е мъртъв – умрял от задушаване по време на оргазъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР