Потенциалният бъдещ кмет на София Ваня Григорова никога не е

...
Потенциалният бъдещ кмет на София Ваня Григорова никога не е
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИЯ! Ето го гаджето на Ваня Григорова

Потенциалният предстоящ кмет на София Ваня Григорова в никакъв случай не е крила произхода си на оскъдно момиче от квартал „ Христо Ботев “. Това е една от столичните махали с 99,00 % ромско население, който е минавал на път за летището, знае защо гето става въпрос. И в този момент родителите й живеят в квартала, а Ванчето е локалната горделивост, за което Narod.bg към този момент писа.

 Ваня и Калин на море

Интересен е и мъжът в живота на бъдещата кметица – това е журналистът Калин Първанов, добре прочут от близкото и далечно минало като редактор в разнообразни печатни и електронни издания. Той е софиянец по рождение. Учил е в 32-о СОУ. Първанов влиза в публицистиката през 1996 година През последните години е бил заместник-главен редактор на спрялото списание „ Тема “ и редактор в списание „ А-specto “. Завършил е логика на психиката в Софийския университет, специализирал е политически мениджмънт. Калин Първанов е прочут в колегията с левите си убеждения. Това може да се удостовери като се прочетат многочислените му публикации и мнения в леви уеб сайтове.

За Калин Първанов се знае, че има наследник от предходен брак, мощно разпален е по риболова и е почитател на ЦСКА, има доста другари и познати от политическите кръгове. Отношението му към настоящето управление на Българска социалистическа партия е сериозно.  Калин Първанов преди броени дни призна в собствен съвсем избирателен пост във Facebook, илюстрирана със фотография на Ваня: „ “Аз направих своя избор преди няколко години, на 29 октомври го направете и вие! “

45-годишната Дева приключва Търговската гимназия в столицата. Годините са гладни, а татко й е скъсен като водач в държавното дружество „ Софстрой “. Григорова с горделивост споделя, че е принудена да се хване като чистачка в учебно заведение.

Любопитното е, че става въпрос за 118-о в „ Младост 1 “, където гласоподава противникът й на балотажа – Държавна сигурност наследникът, назначен за милионер Васил Терзиев, съобщи „ Марица ”.

След това Ваня става хостеса в фамозна верига за бързо хранене. Била е откривател в организация за онлайн изследвания, пазарен специалист в телеком и админ в неправителствена организация – „ Отворено общество “. От 2015 година е стопански консултант на президента на КТ „ Подкрепа “. Завършила е УНСС, става докторант в същия университет в катедра „ Човешки запаси и обществена отбрана “.

Реклама

 Дъщерята на Ваня – Габриела, учи в Италия без пари поради висок триумф, научи Narod.bg

Едно от местата, на които работи афишира банкрут. Служителите не могат да си получат компенсациите. Тя енергично се заема с това, да отбрани както своите права, по този начин и на хора, изпаднали в същата обстановка. Така е видяна около концепциите си.

Една от успехите, които цитира от този интервал – Национален осигурителен институт я упреква, че е взимала непозволено пари за безработица и желае да върне парите. По това време тя е изтеглила заем от 5000 лева, който изплаща пет години.. Хваща се за 130 лева и като преброител. И най-после идват от Национален осигурителен институт и я карат да връща пари, тъй като е „ работила “. Ваня печели делото.

От млада е активистка в младежките организации на Българска социалистическа партия. И от този момент има проблеми с управленията на партията. На едно съвещание скача на самия водач Сергей Станишев. Интересното е, че и в този момент не се понася с Корнелия Нинова.

Председател е на съдружие „ Солидарна България “. Национален координатор за България на Европейската гражданска самодейност против трансатлантическите търговски съглашения – TTIP и CETA, които подчиняват хората и страните на корпоративните ползи. Участник в митингите против добива на шистов газ в България, бетонирането на Черноморието и похищенията против естествен парк „ Пирин “, както и против навлизането на ГМО в българското земеделие.

Активен бранител на хората с увреждания в Националния съвет за хората с увреждания и в Националния съвет за тристранно съдействие, герой против така наречен „ промяна на здравната експертиза “, която лиши десетки хиляди хора от подкрепяне или понижи размера му.

Eдно от лицата на националната гражданската самодейност „ Да спрем машината за неравноправие! “, която събра над 30 хиляди подписа за данъчни промени – въвеждане на необлагаем най-малко върху първите извоювани от всеки работещ 560 лв. и въвеждане на понижени ставки на Данък добавена стойност за храни, артикули от първа нужда, медикаменти, учебници, книги.

От две години Ваня Григорова живее на фамилни начала с журналиста Калин Първанов, прочут с левичарските си разбирания и също фамозен критик на Корнелия Нинова. Той е някогашен редактор на списание „ Тема “, разпален рибар и почитател на ЦСКА-София. Ваня има щерка от предходен брак – Габриела, която учи в Италия за сметка на страната поради висок триумф.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР