Последно гледахме Дакота Джонсън в Мадам Уеб, който се оказа

...
Последно гледахме Дакота Джонсън в Мадам Уеб, който се оказа
Коментари Харесай

Дакота Джонсън преоткрива сексуалната си ориентация в Am I Ok?

Последно гледахме Дакота Джонсън в " Мадам Уеб ", който се оказа поредното незадоволително осъществяване на супергеройски филм от страна на Sony.

" Мадам Уеб " - неуспех или положително попадение за супергероите

Заслужава ли си гледането филмът с Дакота Джонсън

Следващият филм, в който ще забележим актрисата не е със супергерои, а сантиментална комедия, където Джонсън сигурно ще усеща по-добре.

От филмовия откъс на Am I Ok? разбираме, че сюжетът ще се върти към 32-годишната Луси (Джонсън), която меко казано няма никакъв триумф с мъжете. Макар обожатели да не липсват, тя постоянно съумява да ги откаже с непринуденото си държание.

И по този начин идва моментът, в който Луси си задава въпроса дали не е лесбийка, с което стартира нейното пътешестване към откриването на идентичността и сексуалната ориентация.

Няма да сбъркаме, в случай че причислим Am I Ok? към изстрадалите филми, тъй като той бе сниман през 2021 година и направи премиерата си на кинофестивала Sundance през 2022 година. Тогава правата за разпространяване бяха закупени от Warner Bros. и се очакваше да го забележим в стрийминг платформата HBO Max.
 Дакота Джонсън на любовен кръстопът сред Крис Евънс и Педро Паскал в Materialists
Дакота Джонсън на любовен кръстопът сред Крис Евънс и Педро Паскал в Materialists

Задава се нова сантиментална комедия

Последваха обаче разбърквания по горните етажи в компанията, ребрандиране на стрийминг платформата и смяна в цели, което остави кино лентата да чака своя миг. Е, той най-сетне е пристигнал, тъй като би трябвало да видим Am I Ok? от 6 юни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР