посети годишната изложба на варненските художници, която по традиция те

...
посети годишната изложба на варненските художници, която по традиция те
Коментари Харесай

Красен Кралев посети годишната изложба на варненските художници

 посети годишната галерия на варненските художници, която по традиция те показват на Деня на Св. Лука, считан за техен настойник.

В ГХГ " Борис Георгиев “ свои 109 произведения са подредили 69 майстори на изящното изкуство, живописта, графиката и склуптурата. Възхитен от богатия избор на прелестни платна и пластики, закупи две картини -Метафизичен пейзаж “ на Иван Обретенов, притежател на тазгодишната огромна премия, и " Движение “ на известния художник и шеф на " Графична изложба “ Венцеслав Антонов.

Придружен от шефа на изложба “Графити " Ненко Чернев Кралев показа, че през август ще показа в тази изложба втората си независима галерия. Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС съобщи, че средствата от продадените картини, ще бъдат дарени за закупуване на работни материали за варненски художници.

Бившият състезателен министър от кабинета " Борисов “ е прочут с любовта си към изкуството, като самият той е предан на рисуването. показа първата си независима галерия от 50 платна във връзка своята 50-годишнина. Средствата от изплатените 43 платна бяха дарени за лекуване на спортисти на фондация " Български спорт “.

е втори във варненската листа на ГЕРБ/СДС за идните изключителни парламентарни избори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР