Граждански сигнал до ОП Паркиране и репатриране относно служебни паркоместа

...
</TD
>Граждански сигнал до ОП Паркиране и репатриране относно служебни паркоместа
Коментари Харесай

Луксозен хотел си направи незаконен паркинг в сърцето на Пловдив

Граждански сигнал до Оперативна програма " Паркиране и репатриране " по отношение на служебни паркоместа на прочут пловдивски ресторант в центъра на Пловдив разкри цялостен незаконен паркинг на общинска територия, научи кореспондент на Plovdiv24.bg от шефът на институцията.

" Получихме сигнал по отношение на местата, които се употребяват от заведението " Torro Grande " на ул. " Капитан Райчо ". Направихме инспекция и установихме, че на самия пътен знак за служебния им абонамент липсва броя на местата за прилагане. Вътрешната ни инспекция сподели, че заплащат единствено за 6 места.

Фирмата получи наставление да поправят знака си и правилно да посочат местата ", показа той.

Междувременно проверяващите разкрили на място различен цялостен нерегламентиран паркинг.

" Установихме, че има и други места, които са построени като цяла паркинг система към хотела наоколо ".

Деркалестаниан добави, че той е заместник-председател в Транспортната комисия, която през днешния ден е имала съвещание. В нея са включени още заместник-кметът по превоз, шефът на ОКТ, както и чиновници на " Общинска полиция ".

" Сигналът беше получен от Оперативна програма " Паркиране и репатриране ". На съвещанието бяха показани направените констатации и отчети. 

Абонаментът на компанията извършител няма да бъде възобновен. Цялата система е нерегламентирано изградена. Разрешителното им е за прилагане на 25 служебни абонаментни места, които са в диапазон на деяние като синя зона от 8:30 до 18:30. Ще им бъде изпратено писмо за унищожаване на оборудванията.

Оказа се, че документите им за прилагане са били до края на януари и сега нямат право да експлоатират мястото. Разрешението няма да им бъде възобновено и ние ще влезем във притежание ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР