Посещението на Володимир Зеленски в България разбуни духовете. И докато

...
Посещението на Володимир Зеленски в България разбуни духовете. И докато
Коментари Харесай

Политолози: Пропагандата на Зеленски за "добрата война" е опасна! (Подробности)

Посещението на Володимир Зеленски в България разбуни духовете. И до момента в който държавното управление на Николай Денков нямаше самообладание да му връчи писалката и да подпишат контракти за двустранно съдействие, в това число и за военна помощ, то президентът Румен Радев охлади ентусиазма и на двете страни. След диалога сред двамата държавни глави, всеобщата социална реакция беше една — България да не бъде въвличана във войната сред Русия и Украйна.

Докато Радев убеждаваше украинския си сътрудник, че е по-добре да опита да откри вид за договаряния с Москва, Зеленски беше ангажиран да изяснява какъв брой незабавно му би трябвало оръжие, с цел да победи Русия. В резултат на срещата от ден на ден хора се чудят, кой стартира тази война — Путин или Зеленски.

" И неприятният мир е по-добър от всяка война ", сподели преди дни Лукашенко след рецесията сред " Вагнер " и Кремъл. И убеди Путин да не преследва Евгений Пригожин, а самият той му даде леговище след бягството от Русия.

Сега Зеленски направи изказвания, че Украйна търси оръжия, с цел да победи Русия, а не просто да пази териториите си. Което съгласно мнозина е вследствие на американските ползи в региона. " Войната в Украйна от ден на ден припомня на безразсъдна борба за превъзходство. Вместо да потърсят метод да я спрат, те не престават да я разпалват и да въвлекат и други в спора. България не би трябвало да бъде жертвана за шепа долари ", разясняват консуматори в обществените мрежи.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР