Португалският Маритимо е новият отбор на най-богатия футболист в света

...
Португалският Маритимо е новият отбор на най-богатия футболист в света
Коментари Харесай

Португалски тим подписа договор с най-богатия футболист в света

Португалският Маритимо е новият тим на най-богатия футболист в света Фаик Болкиа. 22-годишният полузащитник от Бруней и племенник на султана на страната остана без работа през юни, когато британският Лестър се отхвърли от услугите му и стартира да тренира независимо в очакване на оферта.

Не е ясно каква ще е заплата на играча в Португалия, само че сумата сигурно ще е алегорична на фона на банковата му сметка, в която има близо 20 милиарда щатски $. Въпреки голямото благосъстояние близки до него да го дефинират като извънредно непретенциозен и трудолюбив юноша.

Болкиа е роден в Съединени американски щати, а образованието си приключва в колежа в Брадфийлд (Англия). Капитан е на националния тим на страната си, макар че има едвам 6 мача и 1 гол.

" Много съм удовлетворен, че съм тук и взех това решение. Сигурен съм, че това е верният клуб за мен и кариерата ми. Целта ми постоянно е да давам най-хубавото от себе си във всяка подготовка и във всяка игра, да се развъртвам и да оказвам помощ на тима във всичко ", бяха първите думи на новото попълнение на Маритимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР