НЮ ЙОРК (AP) — Първият в страната план на Ню

...
НЮ ЙОРК (AP) — Първият в страната план на Ню
Коментари Харесай

Федералният съдия изслушва аргументи относно оспорванията на таксата на Ню Йорк за шофьори в Манхатън

НЮ ЙОРК (AP) — Първият в страната проект на Ню Йорк за налагане на солидна такса за водачите, влизащи в огромна част от задръстения от трафик Манхатън е фокусът на правосъдна борба, която би трябвало да се разиграе във федералния съд в петък.

Съдия от Манхатън ще изслуша причини в поредност от правосъдни каузи от синдикализирани учители в държавни учебни заведения, локални републикански чиновници и други нюйоркчани, които желаят да слагат забавя проекта.

Повечето водачи на персонални коли, както локални поданици, по този начин и туристи, които се насочат към Манхатън на юг от Сентръл парк, би трябвало да чакат да платят към $15 денем, с по-високи такси за по-големи транспортни средства и по-ниски ставки за мотоциклети и нощни влизания в града, съгласно предлагането, финализирано през март. Тези, които не са включени в районна стратегия за събиране на пътни такси, ще заплащат $22,50.

Съдебните каузи настояват, че схемата за таксуване е получила зелена светлина от федерални транспортни чиновници без под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР