Португалският град Порто отнесе една от най-тежките си домакински загуби

...
Португалският град Порто отнесе една от най-тежките си домакински загуби
Коментари Харесай

Белгийци разбиха европейския гранд Порто насред „Ещадио до Драгао“

Португалският град Порто отнесе една от най-тежките си домашен загуби в историята на евротурнирите против един от най-изненадващите противници в лицето на белгийския Брюж. Гостите победиха с 0:4 във втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига.

Всичко стартира с дузпата, направена от Жоао Марио в 15' на срещата. Феран Жутгла осъществя и хвърли напрежението напълно в лагера на драконите.

Още на почивката Сержио Консейсао реагира с две смени, само че желанието за подтик в играта бе покосено от гола след по-малко от 2 минути игра на Камал Сова.

⏱Final de Jogo / End of the match / Final del Partido
— FC Porto (@FCPorto)

Интригата завърши в 52', когато Андреас Сков Олсен оформи футболната класика, а последният гвоздей в ковчега заби Антонио Нуса в предпоследната минута от срещата.

Португалците се постараха доста в предни позиции, само че успеваемостта на Брюж бе убийствена в този мач. Трудно можем да кажем, че разликата бе обективна, само че историята в никакъв случай не е била последовател на сходни субективни мнения. Тя просто гледа обстоятелствата, а те са, че един от най-титулуваните клубове в Европа отстъпи вкъщи с 0:4.

BIG.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР