Porsche насърчава младите спортни таланти. Връчването на наградите Porsche Turbo

...
Porsche насърчава младите спортни таланти. Връчването на наградите Porsche Turbo
Коментари Харесай

Porsche насърчава младите таланти в спорта

Porsche предизвиква младите спортни гении. Връчването на премиите Porsche Turbo Awards се трансформира във закрепен обред в календара на събитията на младежката промоционална стратегия на Porsche „ Турбо за гении “. За седми път производителят на спортни коли отличи определени млади играчи от своите партньорски клубове в категориите най-хубаво спортно развиване, най-хубаво показване в учебно заведение и изключителна обществена ангажираност за изключителни заслуги.

„ С премиите Porsche Turbo отдаваме респект на младежите, които са изключително отдадени на екипния дух, пристрастеност, правдивост и почитание. Тези полезности са турбото за техния триумф - на терена и отвън него. Наградата би трябвало да бъде тласък за опазване тези атрибути. Защото същото важи както за спорта, по този начин и за самото Porsche - единствено тези, които се радват на допустимо най-хубавото, всестранно образование, могат по-късно да бъдат сполучливи в кариерата си и в живота “ - споделя Себастиан Рудолф, началник на отдела за връзки с обществеността, пресата, устойчивоста и политиката на премиите Porsche Turbo.

В допълнение към церемонията по награждаването, младите спортисти на PEC Hockenheimring можеха да чакат с неспокойствие „ Ко-пилотно шофиране “ на обичайна спортна писта. С програмата за развиване на младежта „ Turbo for Talents “ Porsche към този момент има партньорство със седем спортни клуба в цяла Германия. В допълнение към образованието на децата и младежите в спорта, фокусът е върху насърчаването на обществени аспекти като преподаване на полезности като отборен дух, правдивост и почитание, както и личностно развиване.

Производителят на спортни коли поддържа четири клуба в района на Щутгарт - Баскетболната академия на Porsche Лудвигсбург, SC Bietigheim-Bissingen Steelers (хокей на лед), SV Stuttgarter Kickers и SG Sonnenhof Großaspach (и двата футболни). Партньорите в Източна Германия включват Република България Лайпциг, а от юли 2021 година и ФК Ерцгебирге Ауе. С VfL Борусия Мьонхенгладбах Porsche приключва националната промоция в западната част на федералната република.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР