Поредни разкрития на Alarma.bg за организираната престъпна група, доставяла 14-годишни

...
Поредни разкрития на Alarma.bg за организираната престъпна група, доставяла 14-годишни
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Мутра на Братя Галеви доставял 14-годишни момичета на Петър Кънев, законът дава 10 г. затвор

Поредни разкрития на Alarma.bg за проведената незаконна група, доставяла 14-годишни девойки на ВИП любовчии, измежду които и Българска социалистическа партия депутатът Петър Кънев, в този момент лидер на алената листа в Бургас.

Вече описахме огромната престъпна картинка, в която със СРС-та е открит и социалистът-милионер, поръчвал малолетни проститутки даже от коридорите на Народното събрание.

Сводница №1 на Петър Кънев е Лиляна Биланова, с която комунистът-капиталист е записан в над 100 диалога със специфични разследващи средства. Ясна е и паролата, с която са заръчвани девойките – „ Искам дънки №14 “, където цифрата са мечтаните годините на ескорт-момичето.

След нашите разкрития към този момент не е загадка и името спецоперацията на службите против тайфа за проституция, извършена в интервала 2013-2014 година, досега сполучливо смачкана, с цел да държат похотливеца на къса каишка – „ Цвете ”.

Сега наш източник от Темида разкри нови елементи – съгласно данните от следствието един от сутеньорите, доставяли девойки на сластните баровци като Петър Кънев, се оказа обвързван със злокобните мутри Братя Галеви.

Историята стартира през юли 2014-а, когато при спецакция бе задържана държанка от харема на дупнишките мафиоти Пламен Галеви и Ангел Христов, които са бегълци от правораздаването от 2013 година

Съблазнителката Силвия Фулева била привикана на разпит в ДАНС и след 4-часов разпит – арестувана! А повода е, че русокоската била част от тайфа за проституция.

Срещу манекенката имало 3-месечна разработка, в границите на която е следена, а всичките й диалози записвани. По този метод лъснала цялата незаконна активност. Миската, като се изключи че сама вдигала крайници против пари, вербувала и свои колежки за най-древната специалност, като прибирала 50% от заработеното, което си е чисто сводничество.

1 час креватни занимания с момиче от групата коствал 300 лв., а 1000 лв. желали бръмчалките за плътските удоволствия за цяла нощ.

Реклама

Именно при тази акция спецченгетата закопчали престъпник, прочут в престъпните среди като Аксел. 31-годишният сутеньор от Бобов дол имал задачата да намира нова свежа плът за ОПГ-то към моделката на Галеви, като в същото време работел и за Лиляна Биланова, сводницата на 68-годишния милионер от ямболското с. Миладиновци Петър Кънев.

Контингентът на Аксел били малолетни девойки сред 14 и 16-годишни, тъкмо в таргет групата на социалиста, което законът санкционира с килия до 10 години.

Между двата ареста имало директна връзка. Въпросният Аксел бил обвързван със закопчаната от ДАНС манекенка Силвия Фурлева, разкриват източниците ни.

КАКВО КАЗВА ЗАКОНЪТ

В българския Наказателен кодекс (НК) има няколко текста, свързани с проституцията. Едните са ориентирани към сутеньорите, другите – към клиентите на услугата. Но единствено в случай че става дума за малолетни, тъкмо какъвто е казусът с палавия чичко Петър Кънев.

Така от 2009 година в Наказателен кодекс има член 154а. Той гласи: „ Който, като даде или обещае полза, извърши блудствени дейности или съвкупление с малолетно лице, което се занимава с проституция, се санкционира с отнемане от независимост до три години. “

Наказанията за сутеньорите като Лиляна Биланова и Аксел от бандата на Петър Кънев са разказани в член 155 от Наказателен кодекс. Той съществува от 1968 година, когато е признат настоящият Наказателен кодекс и променян общо седем пъти. Само един от тях е през 1982 година, останалите шест промени са след 1990 година

Според член 155, алинея 1: „ Който склонява друго лице към проституция или свожда към блудствени дейности или съвкупление, се санкционира с отнемане от независимост до три години и санкция от 1000 до 3000 лв.. “

А съгласно член 155, алинея 3: „ Когато действията са осъществени с користна цел, наказването е отнемане от независимост от една до шест години и санкция от 5000 до 15 000 лв.. “

А в случай че сутеньорът работи по предписание на проведена незаконна група; в случай че жертвите не са навършили 18 години или са невменяеми; в случай че става дума за две или повече лица и така нататък, глобата скача на отнемане от независимост от 3 до 10 години и санкция от 10 000 до 25 000 лв. (чл. 155, алинея 5).

Този текст от закона покрива периметъра на закононарушения, осъществявани от развратната ОПГ, доставяла малолетни проститутки на Петър Кънев, безапелационен е магистратът пред Alarma.bg .
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР